Repræsentanter i rådet

En repræsentant fra korpset af frivillige fra hver region udgør Frivillig Rådet, som altså er på 5 personer.

Early Warnings regionale tovholdere, projektleder og Erhvervsstyrelsen mødes flere gange årligt med Frivillig Rådet til koordinationsmøder, hvor problemstillinger, udviklingsinitiativer mv. drøftes.

Region Hovedstaden

Jan Helvig

Jan har mere end 28 års erfaring fra små og mellemstore virksomheder, hvor der oftest har været brug for turn-a-round samt implementering af It-systemer til styrkelse af overblikket af virksomheden. Jan har et bredt branchekendskab.

Spidskompetencerne er at skabe overblik over kaos og angive nogle veje ud af dette, hvilket gøres ud fra stærke analytiske evner samt viden fra praksis, studier og undervisning på handelshøjskole niveau.
Advisor i mindre virksomheder.

Har været frivillig rådgiver siden 2009 og valgt til Frivillig Rådet i september 2018. 

Kontakt Jan på mail eller telefon 26 15 89 55.

Region Sjælland

Erik Ebdrup

Kontakt Erik på mail eller telefon 20 62 14 40.

Region Midtjylland

Erling Langfeldt Mikkelsen

Kontakt Erling på mail eller telefon 21 91 00 06.

Region Syddanmark

Hans Petersen Madsen

Hans har mange års erfaring indenfor detailhandel, heraf cirka 40 års ledelseserfaring, som varehuschef i en stor dansk detailhandelskæde. Udlært indenfor detailhandel, læst merkonom, samt gennemført relevante lederkurser i virksomheden, herunder ToplederUddannelsen.

Spidskompetencerne er butiksoptimering, layout og indretning af detailbutikker, herunder også service og kundepleje. Har god forståelse for regnskaber og budgetter - analyse af indtjeningspotentiale, omsætningsmuligheder, samt omkostningstilpasninger.

Har gode analytiske evner, med fokus på både det faglige og det menneskelige aspekt.
Har desuden undervist internt på diverse kurser for elever, medarbejdere, samt mellemledere.

Frivillig rådgiver siden 2015 og valgt til Frivillig Rådet i september 2018.

Kontakt Hans på mail eller telefon 61 20 81 62.

Region Nordjylland

Erik Asbjørn Krage

Erik har mere end 30 års ledelseserfaring fra store og mellemstore virksomheder, både inden for den private og den offentlige sektor i ind- og udland. Der har som oftest været brug for turn-a-round og/eller nytænkning af strategierne.

Spidskompetencer er implementering af værdibaseret ledelse i en kombination med lean, samt stærke analytiske evner, der hurtigt får indkredset udfordringer og muligheder i en organisation. Bred erfaring med procesoptimeringer inden for såvel produktion, service og administration.

Bestyrelsesformand i flere selskaber.

Har været Frivillig rådgiver siden 2014 og valgt til Frivillig Rådet i september 2018.

Kontakt Erik på mail eller telefon 60 14 51 41.