Hjælp til minkavlere og leverandører til minkbranchen

Har du som minkavler eller leverandør til minkbranchen svært ved at se, hvordan du kan føre virksomheden videre, finde nye forretningsområder eller lukke virksomheden uden fremtidsudsigt, så er vi klar til at hjælpe dig.

For de mange virksomheder i minkbranchen, som er ramt af COVID-19 og påbuddet om at slå besætningerne ned, står Early Warning klar til at yde en særlig indsats. 

For dig som må lukke din virksomhed, hjælper Early Warning med at finde den bedst mulige løsning, så lukningen bliver så hurtig og smertefri som muligt og med de lavest mulige omkostninger. Mange bedrifter har både mink og andre dyr eller afgrøder, og er du i den situation kræves der nogle gange specialiseret hjælp for at redde de aktiviteter, som giver overskud, når minkavlen er lukket.

For de virksomheder som sælger produkter og tjenester til minkavlerne, er situationen også usikker. Det kan være alt fra fodercentraler, håndværkere, vognmænd, dyrlæger og andre i lokalområdet, som pludselig mister deres indtægt. Her hjælper Early Warning med at skabe overblik over virksomhedens økonomi og muligheder og hjælpe dig videre.

Kontakt din regionale konsulent


Sådan hjælper vi

Early Warning tilbyder fortrolig, uvildig og gratis rådgivning til dig og din virksomhed gennem den krise, som er et grundvilkår for alle i minkbranchen og dens følgeerhverv.

Vi har allerede assisteret adskillige virksomheder i branchen - og vi hjælper også gerne din!

Hør minkavler Poul Erik Jensen fortælle sin historie, og få indblik i hvordan en af Early Warnings konsulenter, en frivillig rådgiver og en insolvensadvokat arbejder med minkbranchen. 


Hvad sker der, når du tager kontakt til Early Warning

Overblik over situationen

Når du kontakter os, vil en af vores erfarne konsulenter hjælpe dig med at skabe et overblik over virksomheden og dens udfordringer – herunder om det kan lade sig gøre at føre dele af den videre, selvom aktiviteter med mink afsluttes. 

Handlingsplan udarbejdes

Sammen bliver I enige om, hvad der er den bedste løsning for dig og din virksomhed. Derefter laver I en handlingsplan for at få bragt virksomheden på ret køl, hvis det er muligt. 

Rådgivning af frivillig rådgiver

Du kan derefter få rådgivning og sparring fra en af vores erfarne frivillige rådgivere, hvis der er behov for det. Vi vil finde netop den, som har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig. 

 

Er det ikke muligt at redde virksomheden – og i minkbranchen er det desværre ofte tilfældet – vil Early Warnings konsulenter indbyde dig til et møde med en af vores højt specialiserede insolvensadvokater. Advokaten vil gratis bistå med at lave den overordnede handlingsplan for både din virksomhed, dig som ejer og din familie, så I kommer godt videre.

Nogle i minkbranchen ønsker at bruge ejendommen til en ny type avl, mens andre helt vil forlade branchen. Hvad der er den rigtige løsning for dig, afhænger både af din gældssituation, dine egne planer for fremtiden, din alder og meget andet. 


Vores eneste formål er at hjælpe dig

Early Warning har siden 2007 hjulpet mere end 7.000 danske virksomheder gennem kriser, herunder adskillige i minkbranchen.

Vi er klar til at hjælpe dig. 

Ring 70231010 eller mail direkte til din regionale Early Warning konsulent. 

Kontakt os her