Hvordan hjælper vi?

Hvad sker der når du tager kontakt til Early Warning?

Når du kontakter os vil du i første omgang få en telefonsamtale med en af vores erfarne konsulenter, som vil skabe sig et første overblik over karakteren af de udfordringer du har. Samtalen afsluttes med en aftale om et møde.

På mødet vil du og konsulenten sammen gennemgå og drøfte din situation, og skabe overblik over mulige indsatser og  løsninger. Som afslutning på Jeres møde vil hovedpunkterne i en handlingsplan blive skitseret og de efterfølgende konkrete skridt blive aftalt

Ofte vil du blive tilbudt rådgivning af en af vores erfarne frivillige rådgivere. Vi vil finde netop den som har de  bedste forudsætninger for at bistå i løsning af dine konkrete udfordringer og det endelige valg af frivillig rådgiver træffer du i samarbejde med konsulenten.

I de tilfælde hvor det skønnes vigtigt at få afklaring af de juridiske muligheder vil du blive tilbudt et møde, sammen med konsulenten eller den frivillige rådgiver, med en af de dygtige insolvensadvokater som vi har et samarbejde med.

Ovenstående koster dig ikke noget. Vores frivillige får, som navnet indikerer, ingen betaling for deres indsats. Deres udgifter til transport godgøres af os.

Den eneste garanti vi på forhånd kan give er at du vil blive mødt med respekt, venlighed og hjælpsomhed. Og har du indtil nu tumlet alene med udfordringerne vil du opleve en stor lettelse ved at få involveret kompetente folk, hvis eneste interesse er: At hjælpe dig og din virksomhed så godt som overhovedet muligt.


Vi er klar til at hjælpe dig

Vi hjælper årligt over 500 virksomheder, der enten er på vej eller allerede er i krise. Vi hjælper også gerne din.
Ring 70231010 eller mail direkte til din regionale konsulent.

Kontakt os


 

keyboard_arrow_up