Sådan hjælper vi

Siden 2007 har Early Warning hjulpet mere end 7.000 virksomheder i krise. Vi tilbyder rådgivning og sparring til dig og din virksomhed. Hjælpen er gratis, uvildig og fortrolig!

Oplever du tegn på krise i din virksomhed, så stiller vi rutinerede konsulenter og et korps af ca. 100 frivillige erhvervsfolk til rådighed for at hjælpe - uden beregning. Du vil blive mødt af et stort netværk af kompetente og erfarne erhvervsfolk - ofte ledere og ejerlejere med erfaring fra egen virksomhed. Og vi har også mulighed for at trække på dygtige insolvensadvokater.

Hvad sker der, når du tager kontakt til Early Warning?

Første kontakt over telefon

Når du kontakter os, vil du i første omgang få en telefonsamtale med en af vores erfarne konsulenter, som vil skabe sig et første overblik over karakteren af de udfordringer, du har. Samtalen afsluttes med en aftale om et møde.

Møde mellem dig og konsulent

På mødet vil du og konsulenten sammen gennemgå og drøfte din situation, og skabe overblik over mulige indsatser og løsninger. Som afslutning på jeres møde vil hovedpunkterne i en handlingsplan blive skitseret og de efterfølgende konkrete skridt blive aftalt.

Rådgivning af frivillig rådgiver

Ofte vil du blive tilbudt rådgivning af en af vores erfarne frivillige rådgivere. Vi vil finde netop den, som har de bedste forudsætninger for at bistå i løsningen af dine konkrete udfordringer, og det endelige valg af frivillig rådgiver træffer du i samarbejde med konsulenten.

I de tilfælde hvor det skønnes vigtigt at få afklaring af de juridiske muligheder, vil du blive tilbudt et møde sammen med konsulenten eller den frivillige rådgiver med en af de dygtige insolvensadvokater, som vi har et samarbejde med.

Ovenstående koster dig ikke noget. Vores frivillige får, som navnet indikerer, ingen betaling for deres indsats. Deres udgifter til transport godgøres af os.

Vores eneste formål er at hjælpe dig

Den eneste garanti, vi på forhånd kan give, er, at du vil blive mødt med respekt, venlighed og hjælpsomhed. Og har du indtil nu tumlet alene med udfordringerne, vil du opleve en stor lettelse ved at få involveret kompetente folk, hvis eneste interesse er: At hjælpe dig og din virksomhed så godt som overhovedet muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Ring 70231010 eller mail direkte til din regionale konsulent.

Kontakt os