Få gratis sparring om rekonstruktion af din virksomhed

Står din virksomhed i en svær situation med en truende konkurs, har vi stadig muligheder for dig og din virksomhed. Løsningen skal måske findes i at videreføre hele eller dele af den under en rekonstruktion.

Som virksomhedsejer kan det være svært at vide, hvad der er den bedste løsning. Og at se de muligheder og løsninger, situationen trods alt rummer. Det kan vi hjælpe dig med. 

Tag fat i os her

Vi hjælper dig med...

  • Gennemgang af din virksomhed (cash flow, likviditet, kompetencer, produkter, organisation mv.)
  • Overblik over situationen
  • Afklaring på fremtiden 
  • Udarbejdelse af en handlingsplan
  • Juridisk bistand

 

  • Et længerevarende sparringsforløb
  • Støtte igennem hele forløbet
  • At skabe ro over situationen
  • At komme bedst muligt videre

Hos Early Warning er hjælpen altid...

 

Gratis
Hos os skal du ikke have penge op ad lommerne. Det koster nemlig ikke noget. 

Fortrolig
Vores vejledning er 100% fortrolig og bliver mellem dig og os. 

Uvildig
Vores vejledning er uvildig, og vi har ikke andre formål end at hjælpe dig og din virksomhed. 

Mange har svært ved at tro, at vores hjælp både er gratis og uvildig. Men den er god nok.

Hvad er en rekonstruktion?

Er din virksomhed ude af stand til at betale sin gæld, kan en rekonstruktion (tidligere betalingsstandsning) være en mulighed for at undgå konkurs. Det er en proces, hvor virksomheden får udsat sine betalinger, og har mulighed for at få overblik og komme på rette spor igen.  

Hvad er formålet med en rekonstruktion?

Formålet er at videreføre hele eller dele af en virksomhed, der er levedygtig, men midlertidigt ude af stand til at betale sin gæld.    

Hvordan foregår en rekonstruktion?

En rekonstruktion kan enten gennemføres via skifteretten og efter konkursloven (indenretlig rekonstruktion) eller som en aftale mellem kreditorerne (udenretlig rekonstruktion). Hvad der er det bedste, afhænger af virksomheden og situationen. 

 

Vores erfaring er, at indenretlig rekonstruktion i langt de fleste tilfælde ikke er relevant for mindre virksomheder. Det er alt for dyrt. For mindre virksomheder handler det om at finde løsningerne udenretligt evt. i forbindelse med en konkurs.

Er rekonstruktion relevant for din virksomhed? 

Det afhænger af situationen. Rekonstruktion er kompleks, og i praksis er det nødvendigt med professionel hjælp. Det kan du få af vores konsulenter, som kan trække på et stort netværk af insolvensadvokater. 

Vil du have gratis sparring? Kontakt os her

Early Warning har gjort en kæmpe forskel. På et halvt års tid lykkedes det med en intensiv indsats at få mig til at vende skuden. De mentale tæv har rykket mig. Og det var nødvendigt”. 

Andreas Pape Kjærsgaard, direktør Expero

Læs hele casen her

De to Early Warning-frivillige har bare skabt tillid og troværdighed, og det kan de ansatte også mærke. Den tilgang med, at det skal ”vi” nok få styr på, og en tro på virksomheden, og så deres enorme viden, det har i den grad bragt os ud af suppedasen". 

Karina Bjerremann, ejerleder og stifter Hestenge Consult

Læs hele casen her

Hvad sker der, når du kontakter Early Warning?

 

Kontakt os via telefon, mail eller kontaktformular. Det er helt uforpligtende.

På et telefonmøde får du sammen med en af vores konsulenter overblik over din situation samt mulige indsatser og løsninger.

Ofte vil du blive tilbudt personlig vejledning af en af vores frivillige erhvervsfolk matchet til dig ud fra kemi og erhvervsmæssig erfaring.

Tag fat i os, før det er for sent  

Hvad end der holder dig vågen om natten. Om det er manglende omsætning, udskydelse af skat og moms, sygdom, stress eller bekymringer om fremtiden, så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her