Turnaround

Er din virksomhed havnet i en vanskelig situation, hjælper vi dig med at skabe overblik og gennemføre handlinger, så du undgår, at din virksomhed lukker. 

Ved turnaround forstås, at en virksomhed løser krisen ved at gennemføre forandringer, som på kort sigt sikrer, at driften igen bliver likviditetsskabende. Med andre ord rettes der fokus mod handlinger, som her og nu skaber overskud og positiv pengestrøm, og det primære sigte ved turnaround er at forbedre din virksomheds likviditet og lønsomhed. 

Vores erfaring viser, at kriser opstået pga. pludselige problemer, eksempelvis ved bortfald af en stor kunde eller et stort marked, giver større succesrate for turnaround, fremfor kriser, hvor problemerne har været længe undervejs.

Vigtigt at handle i tide

Hvis din virksomhed har tegn på krise, er det vigtigt, at du hurtigst muligt tager kontakt til os. Vi giver dig et bud på, hvordan du kan gennemføre nogle forandringer her og nu. Med et turnaround har du muligheden for at undgå rekonstruktion eller konkurs.

Den letteste turnaround er den, du kan gennemføre meget tidligt i forløbet.

En turnaround forudsætter, at du har fokus på krisetegnene allerede, inden de sætter sig i reduceret omsætning, underskud og mangel på likviditet.

Er virksomheden rigtigt i klemme, er det nødvendigt at fokusere på kortsigtede effekter og se stort på personlige præferencer.

Vil du vide mere om turnaround?


Vi er klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper årligt over 500 virksomheder, der enten er på vej eller allerede er i krise. Vi hjælper også gerne din.

Ring 70231010 eller mail direkte til din regionale konsulent.